AWAKE Groep 🌱

Innovateam sluit zich aan bij AWAKE Group ⚡️

 

In het licht van de wereldwijde klimaatverandering is het tijd om wakker te worden en actie te ondernemen!

Om milieuvriendelijke en verantwoorde innovatie in de industrie te versnellen, lanceren we de AWAKE Group.

Meer specifiek is AWAKE Group de groep die werd gelanceerd door Jean-David GUEDJ, CEO en oprichter van Innovateam.

Onze bestaansreden? Ingenieurs en de industrie betrekken bij de verzoening van leven en technologie.

Deze groep verenigt Innovateam, een toonaangevende speler in engineering consultancy, en AWAKE, onze expertise in projecten met een hoge milieu- en verantwoorde toegevoegde waarde in België en Frankrijk.

Onze ingenieurs, van beide entiteiten, zullen een sleutelrol spelen in het helpen van industrieën om te vormen in lijn met de uitdagingen van de industrie van 2030. Dit vertaalt zich in operationele transities naar de industrie van de toekomst, decarbonisatie en de verplaatsing van waardeketens.

We starten dit proces met Innovatree, ons exclusieve herbebossingsprogramma dat de ecologische voetafdruk van onze werknemers compenseert.

Deze bestaansreden wordt belichaamd door ons eigen herbebossingsprogramma, Innovatree. Praktisch gezien compenseert de Groep zowel de professionele als de persoonlijke ecologische voetafdruk van InnovActors. 

"Geconfronteerd met steeds snellere technologische, ecologische en sociale veranderingen, zijn we ervan overtuigd dat ingenieurs en de industrie in de frontlinie moeten staan als het gaat om het ontwerpen van innovatieve oplossingen. Daarom hebben we AWAKE Group opgericht. Operationele transities naar de industrie van de toekomst, decarbonisatie, verplaatsing van waardeketens: we richten onze blik op de industrie van 2030, in het bijzonder door de lancering van AWAKE, een expertise gewijd aan milieu- en verantwoordelijke kwesties. Onze Belgische dochteronderneming, voorheen IIT Belgium, verandert haar naam in AWAKE Belgium, lid van de AWAKE Group, legt uit. Jean-David GUEDJVoorzitter van AWAKE Group.

Ingenieurs en industrieën, laten we allemaal spelers zijn in verantwoorde innovatie! 💡

Foto van Marie Castan
Marie Castan

Hoofd communicatie

Wil je meer?

Lees onze laatste artikelen hier 👇